Bli medlem!

250:- per år
betala in till bg 323-6908

Medlemsrabatter:
10% Wulkans Bobutik
15% inramningar Stadins glas
10% Gilla Kreativ

Hitta hit

Enter galleria, plan 2
Tel: 076-814 54 78
bodenkonstgillet@gmail.com

Besök vår Instagram!

Carl-Fredrik Ekström 6 - 21 september

Carl-Fredrik Ekström Alskogsskimmer

Alskogsskimmer

Carl-Fredrik Ekström är född 1967 i Stockholm där han också bor och arbetar. Efter sin utbildning vid Kgl. Konsthögskolan i Stockholm 1990-95 har han arbetat med måleri och fotografi och har haft ett tjugotal separatutställningar i bl. a. Stockholm, Umeå och Malmö. Detta är hans första utställning med fotografi.

”Naturen har alltid legat till grund för mitt bildskapande och jag vill med den här utställningen försöka visa de starka emotionella krafter som omfamnar mig när jag rör mig i naturen. Djupt i våra medvetanden ligger arketypiska bilder som vi använder när vi tolkar omvärlden. Om vi öppnar våra sinnen och inte tar det givna för givet kanske vi kan se och uppleva de subtila skiftningar och stora skeenden som finns överallt omkring oss och som bara väntar på att bli upptäckta. Det stora i det lilla och det lilla i det stora. Så kanske en förståelse av den fantastiska planet vi har fått till låns kan bli vår.”

Carl-Fredrik Ekström är representerad på Moderna Muséet i Stockholm. År 2014 invaldes han i den prestigefyllda föreningen Naturfotograferna /N.

Vernissage lördag 6 september kl 12.00-14.00.

Kl 12.30 presenteras konstnären.

Välkommen!

www.cfe.nu

www.carlfredrikekstrom.se

Carl-Fredrik Ekström affisch