Bli medlem!

250:- per år
betala in till bg 323-6908

Medlemsrabatter:
10% Wulkans Bobutik
15% inramningar Stadins glas
10% Gilla Kreativ

Hitta hit

Enter galleria, plan 2
Tel: 076-814 54 78
bodenkonstgillet@gmail.com

Besök vår Instagram!

Anders Alm 28 januari - 12 februari

Collage

I skapandet är man ensam, men en berättelse utan publik är en död berättelse. Ensamhet och gemenskap, motpoler som samverkar och för livet framåt, det är vad allt handlar om. Berättandets glädje och skapandets glädje.

De magiska ögonblicken då allt stämmer. Ljus, tillfälle, kroppsspråk, miljö. Allt sammanlänkat till en helhet. Det är dessa ögonblick som man som fotograf hela tiden söker. Det blir som en drog, man vill uppleva det igen och igen. Dessa bråkdelar av en sekund när tiden står still.

Utställningen

Utställningen består av två delar, ”Bilder ur Natten” och ”Streetphotography”.

Under European Festival of the Night i Korpilombolo 2010 blev jag inbjuden att ställa ut tillsammans med Jatte Eriksson och Mats Wikström. Temat var just bilder ur natten. Dessa bilder är fotograferade speciellt för denna utställning. Samtliga bilder är tagna under den del av dygnet som defineras som natt, dvs när solen är under horisonten.

De andra bilderna är tagna med en kamera-app till min Iphone som heter Hipstamatic. Jag har fotograferat saker som ligger på gatan eller marken som egentligen inte borde ligga där.

Vernissage lördag den 28 januari kl. 12.00. Kl. 13.00 berättar fotografen om sin utställning.

Anders Alm:s cv
Affisch som pdf

www.andersalm.se